Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gigi Becali ţine pasul cu moda. Cum arată pantofii sport purtaţi de patronul FCSB-ului: costă nu mai puţin de 800 de euro!

VIDEO | Gigi Becali ţine pasul cu moda. Cum arată pantofii sport purtaţi de patronul FCSB-ului: costă nu mai puţin de 800 de euro!galerie foto

Fotbal

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, şi-a făcut apariţia la baza de pregătire a vicecampioanei cu o pereche de pantofi sport ieşiţi din comun, care costă aproape 800 de euro.

Este vorba despre o pereche de Versace Chain Reaction, cel mai nou model de pantofi sport de la acest brand. Perechea de încălţăminte l-a costat o mică avere pe patronul "roş-albaştrilor".

Pe site-ul oficial al casei de modă italiene, o pereche de încălţăminte similară cu cea purtată de Gigi Becali costă nu mai puţin de 795 de euro.

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Alexandru Tudor

Gigi Becali a venit în cantonamentul FCSB la primul antrenament al lui Bogdan Andone în funcţia de antrenor principal. Patronul grupării roş-albastre a anunţat că l-a adus în club şi pe Alexandru Tudor, care va lucra la academia din Berceni a roş-albaştrilor.

”Văd că ştie mult mai multe lucruri despre ce înseamnă administrarea fotbalului, mai ales academii. Văd că ştie despre academii foarte multe lucruri. Acum am aflat, după ce i-am spus că îl angajez. Am aflat că ştie foarte multe lucruri chiar şi despre administrarea clubului.

Îmi spunea cum vede Guardiola jocul, ce face înainte de antrenamente, cum trebuie să fie tăiată iarba, cât trebuie să fie udată, viteza de joc, cât trebuie de udă să fie iarba. Şi, în plus de asta, e un om deştept, un om corect, un om drept.

Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la Biserică. Programul lui va fi după 10.30, că în fiecare zi merge la Biserică. După 10.30 va veni aici, deci programul de Biserică nu se modifică! Prima dată la Dumnezeu, după aia la astea lumeşti. Am venit cu Sandu să ne consultăm unde facem Biserica. O să facem o mică bisericuţă aici. Oriunde este rugăciunea, acolo pune şi Dumnezeu şi ajută. În sistem de mănăstire va fi, în fiecare zi Sfânta Liturghie, o oră jumate”, a spus Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe