Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali, Victor Becali şi Valeriu Argăseală, la Curtea de Apel Craiova, din cauza transferului lui Mihai Costea. "Nu e normal să facă puşcărie"

VIDEO | Gigi Becali, Victor Becali şi Valeriu Argăseală, la Curtea de Apel Craiova, din cauza transferului lui Mihai Costea. "Nu e normal să facă puşcărie"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, împreună cu vărul său, impresarul Victor Becali, şi preşedintele celor de la FCSB, Valeriu Argăseală, au fost prezenţi, astăzi, la Curtea de Apel Craiova, în calitate de martori, în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

Patronul celor de la FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este cercetat într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală, după ce şi-ar fi însuşit banii de pe transferul lui Mihai Costea la FCSB, cu toate că ANAF reuşise să pună sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor de la Craiova, din acea perioadă. Adrian Mititelu nu ar fi ţinut cont de acest lucru, însă procurorii nu aveau de gând să uite gestul omului de afaceri, aşa că l-au chemat să dea socoteală.

Transferul lui Mihai Costea de la FCU Craiova la FCSB a avut loc în 2011, în schimbul a 1,4 milioane de euro. Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Victor Becali, cel care îi era impresar fotbalistului la acea vreme, au fost chemaţi ca martori. Tribunalul Dolj îl achitase în primă fază pe Mititelu, acum un an şi jumătate, însă procurorii DNA au făcut recurs.

Nu am emoţii. Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi. Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten", a declarat Becali, la intrarea în sediul Curţii de Apel Craiova.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare