Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Girona a pus capăt seriei de patru meciuri fără victorie. A trecut de Alaves şi păstrează şanse de a ajunge în Europa

VIDEO | Girona a pus capăt seriei de patru meciuri fără victorie. A trecut de Alaves şi păstrează şanse de a ajunge în Europa

La Liga

Comentarii

Girona a învins cu 2 la 1 la Alaves. A pus astfel capăt unei serii de patru meciuri fără victorie şi păstrează, în continuare, şanse de a ajunge în Europa, după primul său sezon de LaLiga. A fost o partidă care era cât pe ce să se încheie cu o bătaie generală.

Alaves a primit vizita Gironei în etapa a 33-a a campionatului spaniol, cu gândul de a lega a 3-a victorie consecutivă. După o primă repriză linistită, lucrurile s-au schimbat total în partea secundă. Aleix Garcia a deschis scorul din lovitura liberă cu o centrare ce a păcălit întreaga defensivă şi a pus astfel capăt unei serii de 370 de minute fără gol primit pentru Paceco.

Stuani a mărit avantajul catalanilor de la punctul cu var, după faultul în careu făcut de brazilianul Ely. Wakaso a scapat de roşu deşi l-a lovit în două rânduri pe Maffeo, pentru ca Pina să reducă din diferenţă la faza următoare. Nu au mai fost goluri până la final, însă, centralul a arătat  8 galbene în mai puţin de 10 minute.

Girona revine la un un singur punct în spatele Sevillei, ocupanta locului 7, loc care poate duce în Europa în sezonul următor.

Afla mai multe despre: gironaalavesla liga,  

viewscnt
Articole similare