Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Giurgiuvenii, în extaz după victoria cu CFR. Astra e gata să câştige din nou titlul şi le râde în nas clujenilor: "Nu ne-au adormit declaraţiile lor"

VIDEO | Giurgiuvenii, în extaz după victoria cu CFR. Astra e gata să câştige din nou titlul şi le râde în nas clujenilor: "Nu ne-au adormit declaraţiile lor"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a reuşit ce nu a reuşit nicio echipă din Liga I în acest sezon. Echipa lui Dan Alexa i-a administrat lui CFR Cluj prima înfrângere şi se gândeşte deja că ar putea repeta isprava din 2016.

În sezonul 2015-2016, Astra a reuşit o performanţă incredibilă, atunci când a câştigat primul şi singurul titlu din istorie. La finalul primelor opt etape din actuala ediţie de campionat, echipa lui Dan Alexa e pe locul 7, la şapte puncte în spatele liderului Gaz Metan Mediaş.

"Ne propunem să formăm o nouă echipă bună la Giurgiu. Cred că am demonstrat în fiecare an că suntem capabili, indiferent de numărul jucătorilor care au plecat, am reuşit să formăm în fiecare an o nouă echipă.  Sper ca şi în acest an să demonstrăm că suntem o echipă bună, o echipă care se luptă pentru locurile fruntaşe. Iar făcând o comparaţie din punct de vedere valoric, cred că această echipă se aseamănă cu acea echipă care a luat campionatul", a declarat preşedintele Astrei, Dănuţ Coman, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Meciul dintre Astra şi CFR Cluj nu a fost unul deloc simplu pentru brigada de arbitri condusă de Sebastian Colţescu. Centralul din Craiova a acordat două lovitură de pedeapsă în favorea gazdelor şi i-a eliminat pe Dan Petrescu, Camora şi Vâtcă, decizii care i-au nemulţumit teribil pe ardeleni.

"Cred că a fost un arbitraj foarte bun. Am văzut că tot dăm în arbitrii români... uitaţi-vă la meciurile din Champions League, ce greşeli se fac. La noi, cum a greşit un arbitru, trebuie să îl excludem din arbitraj, înjurăm pe toată lumea. Să ne uităm şi la noi, că şi noi ca şi conducători, şi jucătorii, cu toţii facem greşeli, nu numai arbitrii. 

A fost un meci cu tensiune. Două echipe bune, două echipe care voiau să câştige. Nu ne-au adormit declaraţiile pe care le-au făcut ei, cum că ar fi o minune dacă ar câştiga la Astra. Nu, ei au venit să câştige. Din păcate, au dat de o echipă bună azi", a declarat acelaşi Dănuţ Coman, după Astra - CFR Cluj, scor 3-2.

 

Afla mai multe despre: astradani comancfr clujliga i 

viewscnt
Articole similare