Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Glinţă debordează de optimism chiar dacă încă nu e calificat la Jocurile Olimpice. "Problema nu e să mă calific, important e ce o să fac acolo"

VIDEO | Glinţă debordează de optimism chiar dacă încă nu e calificat la Jocurile Olimpice. "Problema nu e să mă calific, important e ce o să fac acolo"

Alte sporturi

Comentarii

Anunţat calificat la Jocurile Olimpice, şi infirmat ulterior, cel mai în formă înotător român, Glinţă, e optimist.

În urma rezultatelor de la Cupa Mondială din Luxemburg, Robert Glinţă a fost anunţat drept primul român calificat la Jocurile Olimpice, inclusiv de Federaţia Română de Nataţie. Ulterior informaţiile au fost infirmate, pentru că abia în martie încep concursurile care contează pentru calificarea la Tokyo. 
 
”Nu e deloc frustrant. Nu m-am stresat foarte tare la ideea de a-mi îndeplini baremul de Olimpiadă acum. Timpii mei cei mai buni sunt suficient de mult sub baremul de calificare, deci pentru mine nu e o prioritate calificarea, ci ce vom face acolo. A fost bazinul destul de interesant, ca spatist a fost o problemă cu tavanul, că avea forme ciudate şi nu puteam ţine linia dreaptă în bazin. A fost neaşteptat de bine şi ne dă speranţe mari pentru Mondialele din vară. Eu sunt sigur că voi avea un campionat naţional în martie, nu ştiu dacă e omologat bazinul ca să fie luat în considerare timpul. Nu-mi fac griji că nu mă voi califica printre primii. Am ajuns la un nivel în care nu e grea calificarea, ci important e ce se va întâmpla la Olimpiadă”, a declarat Robert Glinţă în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: glintajocurile olimpicecalificarebarem. 

viewscnt
Articole similare