Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol anulat greşit pentru CFR Cluj, la 2-0 pentru Gaz Metan! Tuşierul nu a ridicat fanionul, dar centralul a anulat reuşita

VIDEO | Gol anulat greşit pentru CFR Cluj, la 2-0 pentru Gaz Metan! Tuşierul nu a ridicat fanionul, dar centralul a anulat reuşita

CFR Cluj

Comentarii

Centralul George Găman a luat câteva decizii importante în partida dintre CFR Cluj şi Gaz Metan. Acesta le-a anulat un gol valabil campionilor României şi nu a fost impresionat de fotbaliştii CFR-ului, care au cerut două penalty-uri.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Gaz Metan a jucat surprinzător în Gruia şi a deschis scorul încă din prima repriză, prin Ronaldo Deaconul. Apoi, în minutul 60, Cardoso a înscris cu mult noroc, iar campionii s-au aruncat în atac.

În minutul 67, CFR Cluj a marcat prin Denis Ciobotariu, dar golul a fost anulat, inexplicabil, de central. Costache s-a aflat şi el în zonă, iar arbitrii au considerat greşit că acesta a marcat, deşi nici atacantul nu se afla în offside. 

Mircea Orbuleţ nu a ridicat fanionul, iar centralul, George Găman, a anulat golul. De altfel, clujenii s-au bucurat secunde bune pentru reuşită, până la decizia centralului. 

Meciul a avut parte şi de alte două faze la care campionii României au cerut penalty. Prima dată, în minutul 50, atunci când Debeljuh a acuzat că a fost călcat în careu. Apoi, în minutul 65, atunci când Păun a căzut în careul lui Gaz Metan. 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujgol anulat cfr cluj 

viewscnt
Articole similare