Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol FABULOS marcat în amicalul dintre FC Voluntari II şi Al Tai. Niculescu, surprins de execuţia jucătorului pregătit de Bărcăuan

VIDEO | Gol FABULOS marcat în amicalul dintre FC Voluntari II şi Al Tai. Niculescu, surprins de execuţia jucătorului pregătit de Bărcăuan

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Niculescu şi Cosmin Bărcăuan s-au aflat din nou faţă în faţă, de această dată din postura de adversari. Primul pe banca arabilor de la Al Tai, iar al doilea ca principal la FC Voluntari 2. Disputa a început, ca pe vremuri, cu mici şicane.

"Tu nu i-ai băgat pe ăia buni, nu? Brazilianul ăla? Ai început cu ăia buni. Ala cu 20 nu e bun? Am şi eu oameni care se ocupă, care studiază" , a glumit Bărcăuan.

Şi, ca să nu se supere nimeni, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, spre satisfacţia celor doi antrenori.

"Important e cum începem noi acest sezon, pentru că aceasta este o echipă de tradiţie acolo, de 10 ani tot încearcă să promoveze în prima ligă. Obiectivul meu este promovarea în prima ligă" , a declarat Claudiu Niculescu.

"M-aş bucura să reuşim şi noi să avem o parte dintre condiţiile lor, dar, având în vedere bugetul pe care îl au ei la echipă, e greu să ne ridicăm şi noi la un nivel atât de mare" , a spus Cosmin Bărcăuan.

Afla mai multe despre: voluntariniculescubarcauan 

viewscnt
Articole similare