Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gol FABULOS marcat pe terenul de minifotbal. "Foarfecă" de la centrul terenului

VIDEO | Gol FABULOS marcat pe terenul de minifotbal. "Foarfecă" de la centrul terenului

Fotbal

Comentarii

Un fost junior al lui Dinamo a reuşit o capodoperă pe sinteticul competiţiei Victory Cup Casa Pariurilor. În minutul 27 al partidei dintre echipele All For One şi Ares IPA 14, Robert Trontea (All For One) a avut un moment de geniu.

Gestul tehnic a avut succes, iar Trontea a fost aplaudat la scenă deschisă. Coleg cu Hristu Chiacu, adversar cu Petre Marin, Sorin Ghionea şi Sorin Paraschiv, Robert Trontea a fost junior la Dinamo, însă a fost forţat să se retragă într-un moment important al carierei sale. Jucătorul a suferit o accidentare gravă la genunchi, chiar în momentul în care primise telegrama de selecţie pentru naţionala Under 17, în locul său, în acel moment, fiind convocat Ianis Hagi.

Reprofilat pe terenul de minifotbal, Robert este coleg de echipă cu un alt fost dinamovist, Hristu Chiacu, iar echipa lor este pe primul loc în competiţia cu cele mai multe echipe din Bucureşti, 94 de formaţii fiind înscrise în această ediţie la Victory Cup Casa Pariurilor. Campionii ultimului sezon sunt cei de la Old New Stars, formaţie din care fac parte rivalii stelişti ai lui Hristu Chiacu, Petre Marin, Sorin Ghionea, SorinParaschiv şi Mirel Rădoi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe