Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol fabulos reuşit de puştiul-minune aşteptat să calce pe urmele lui Havertz la Bayer Leverkusen! A devenit cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii

VIDEO | Gol fabulos reuşit de puştiul-minune aşteptat să calce pe urmele lui Havertz la Bayer Leverkusen! A devenit cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a pierdut cu 4-2 împotriva lui Bayern Munchen în etapa a 30-a din Bundesliga, dar a câştigat un fotbalist de mare viitor. Florin Wirtz (17 ani) a marcat primul său gol pentru echipa mare a lui Leverkusen chiar împotriva campioanei Bayern, la al patrulea său meci în Bundesliga.

Leverkusen a deschis scorul în derbyul cu Bayern, în minutul 10, prin Lucas Alario, însă apoi Coman (27), Goretzka (42) şi Gnabry (45) au întors rezultatul în favoarea bavarezilor înainte de pauză. Antrenorul Peter Bosz l-a trimis în teren pe Florian Wirtz după pauză, în minutul 46, şi deşi Lewandowski a marcat pentru 4-1 în minutul 66, puştiul din academia "farmaciştilor" a avut ultimul cuvânt de spus.

În minutul 89, Florian Wirtz a marcat cu un şut plasat la colţul lung, din unghi, după ce şi-a întors un adversar. Manuel Neuer n-a mai putut face nimic, iar mingea a scuturat plasa porţii sale, dar prea târziu pentru ca Bayer Leverkusen să mai obţină ceva. Cu golul său, Wirtz a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii. L-a depăşit pe Nuri Şahin, record care dura de nu mai puţin de 15 ani.

Wirtz a marcat la 17 ani, o lună şi trei zile. De asemenea, Florian Wirtz al treilea cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii, la 17 ani şi 15 zile. Până acum, puştiul care e aşteptat să calce pe urmele lui Kai Havertz şi a altor tineri lansaţi de Bayer Leverkusen, a prins minute în patru partide, 234, şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: florian wirtzbundesligagolvideo 

viewscnt
Articole similare