Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol fantastic reuşit de Paul Anton, în campionatul Rusiei. A adus trei puncte pentru Samara, în duelul cu Orenburg

VIDEO | Gol fantastic reuşit de Paul Anton, în campionatul Rusiei. A adus trei puncte pentru Samara, în duelul cu Orenburg

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul român legitimat la KS Samara, Paul Anton (28 de ani), a deschis scorul în partida pe care formaţia sa o dispută la Orenburg, în etapa a 13-a a campionatului Rusiei (Premier League). Reuşita este una superbă, cum rar ne-a fost dat să vedem la internaţional român.

În minutul 18 al partidei Orenburg  - KS Samara, colegii lui Anton execută o lovitură liberă indirectă, din interiorul careului mare, lateral dreapta, fundaşii gazdelor reuşesc să respingă balonul doar până la Paul Anton, aflat la marginea careului. Fostul mijlocaş al celor de la Pandurii şi Dinamo nu stă prea mult pe gânduri şi o loveşte direct din voleu, cu şiretul piciorului drept, fără şansă pentru portarul advers.

Krylya Sovetov Samara s-a impus, într-un final, pe terenul celor de la Orenburg, cu 1-0, graţie "bijuteriei" reuşite de Paul Anton. A fost al doilea gol marcat de Anton în acest sezon, în cele 10 prezenţe.

  

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare