Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol fantastic reuşit de Vlad Chiricheş de la 25 de metri! Fundaşul român a trimis în vinclu, după ce a greşit la două faze în Sassuolo - Torino

VIDEO | Gol fantastic reuşit de Vlad Chiricheş de la 25 de metri! Fundaşul român a trimis în vinclu, după ce a greşit la două faze în Sassuolo - Torino

Serie A

Comentarii

Fundaşul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş, a fost înger şi demon pentru echipa sa în remiza cu Torino, din Serie A, scor 3-3. Fundaşul român a marcat un gol superb, dar a şi greşit la primele două goluri ale oaspeţilor.

Vlad Chiricheş, gol superb de la 25 de metri în Serie A

Căpitanul naţionalei României a fost titular în ultima etapă din Serie A. Sassuolo şi Torino au oferit un festival de goluri şi momente de suspans. 

Torino a fost cea care a deschis scorul prin Linetty. În minutul 33, Vojvoda a centrat, iar Chiricheş l-a scăpat pe Linetty, iar acesta din urmă a deschis scorul. Fundaşul român a continuat să greşească. În minutul 77, Belotti l-a dat la o parte foarte uşor pe Chiricheş, iar Torino a făcut 2-1, după ce Djuricic marcase pentru Sassuolo, în minutul 71. Din păcate pentru gazde, Lukic a făcut 3-1, în minutul 79. 

În minutul 84, Vlad Chiricheş a ieşit la rampă. Fundaşul central român şi-a luat inima în dinţi şi a marcat superb de la 25 de metri. Apărătorul a trimis mingea direct în vinclul porţii, iar Caputol a egalat la trei un minut mai târziu. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesgol vlad chirichessassuolo 

viewscnt
Articole similare