Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol fenomenal marcat de Răzvan Marin în derby-ul cu Anderlecht. E printre cele mai frumoase din cariera sa. Fanii adverşi au făcut haos după gol şi meciul a fost suspendat

VIDEO | Gol fenomenal marcat de Răzvan Marin în derby-ul cu Anderlecht. E printre cele mai frumoase din cariera sa. Fanii adverşi au făcut haos după gol şi meciul a fost suspendat

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a deschis scorul în derby-ul cu Anderlecht, dintr-o lovitură liberă bătută spectaculos. Este primul gol înscris de mijlocaşul român după ce Ajax a anunţat că l-a transferat. Meciul a fost întrerupt de două ori după ce suporterii lui Anderlecht au aruncat cu torţe în teren şi arbitrul a decis să fluiere finalul.

Răzvan Marin a reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera sa. În minutul 22, tânărul internaţional român a bătut o lovitură liberă de pe partea stângă, dintr-un unghi foarte închis. Marin a trimis direct pe poartă, goalkeeper-ul advers a fost surprins şi mingea s-a oprit în plasă.

Este cel de-al 8-lea gol înscris de Răzvan Marin pentru Standard Liege, în acest sezon, în 42 de apariţii. Mijlocaşul de 22 de ani are şi 8 assist-uri. Este primul gol reuşit de Răzvan Marin pentru Standard după ce Ajax a anunţat că l-a transferat, în schimbul a 12,5 milioane de euro.

În minutul 28, partida a fost întreruptă şi jucătorii celor două echipe au fost trimişi la vestiare, deoarece suporterii lui Anderlecht au aruncat în teren mai multe torţe şi petarde. Partida a fost reluată după câteva minute, după ce fanii lui Anderlecht s-au liniştit. Însă au început să arunce din nou cu obiecte în teren şi arbitrul a decis să suspende meciul.

În momentul în care arbitrul a fluierat finalul, Standard conducea cu 2-0, celălalt gol fiind marcat de M'Poku, din penalty. Anderlecht juca în 10 oameni după ce Mbodji a văzut al doilea galben, în minutul 29, la faza în care s-a dictat lovitură de la 11 metri.

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare