Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol fenomenal marcat de un jucător care aparţine de FCSB. Execuţia aduce aminte de celebrul gol înscris de Van Basten

VIDEO | Gol fenomenal marcat de un jucător care aparţine de FCSB. Execuţia aduce aminte de celebrul gol înscris de Van Basten

Cupa României

Comentarii

Ovidiu Horşia, un mijlocaş de doar 18 ani care aparţine de FCSB, impresionează în continuare la Poli Iaşi. În meciul cu Metalul Buzău, din optimile Cupei României, Horşia a înscris un gol superb.

Ovidiu Horşia este unul dintre jucătorii formaţi de academia FCSB-ului şi este considerat un mare talent al generaţiei sale. În vârstă de 18 ani, mijlocaşul ofensiv a fost împrumutat în acest sezon la Poli Iaşi, pentru a prinde cât mai multe meciuri la seniori, la nivel de Liga 1.

Horşia a început bine sezonul, cu două goluri în primele două meciuri, dar a impresionat şi pe parcurs. Mijlocaşul de 18 a ieşit în evidenţă şi cu Metalul Buzău, în optimile Cupei României. Horşia a făcut 2-0 cu o execuţie care aminteşte de celebrul gol înscris de Marco Van Basten, în poarta URSS-ului, la EURO 1988. Ironia sorţii, Van Basten a împlinit astăzi 55 de ani.

Golul marcat de Van Basten la EURO 1988...

Afla mai multe despre: ovidiu horsia 

viewscnt
Articole similare