Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol George Puşcaş! A deschis scorul şi a fost aproape de o "bijuterie". Mirel Rădoi, veste perfectă înainte de meciurile naţionalei

VIDEO | Gol George Puşcaş! A deschis scorul şi a fost aproape de o "bijuterie". Mirel Rădoi, veste perfectă înainte de meciurile naţionalei

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român, George Puşcaş, a deschis scorul pentru Reading în meciul cu Blackburn, din Championship, în etapa cu numărul 34. Este primul gol al românului după o perioadă lungă de timp.

VIDEO | George Puşcaş, gol pentru Reading

George Puşcaş vine după o perioadă grea, în care a fost accidentat şi în urma căreia a pierdut echipa lui Reading. Românul a fost accidentat trei luni, după ce i s-a descoperit o pubalgie. 

După ce şi-a revenit, românul a fost titularizat pentru prima dată în patru luni la Reading şi nu a dezamăgit. În meciul cu Blackburn, George Puşcaş, a început bine partida şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 15, atunci când lobul său a eşuat de puţin. Mingea a căzut pe plasa porţii. 

Apoi, atacantul naţionalei României a deschis scorul în minutul 24, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers. 

Vestea vine cum nu se poate mai bine pentru Mirel Rădoi, care pregăteşte startul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. 

  • 13 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui George Puşcaş din acest sezon. 

Afla mai multe despre: george puscasgol george puscasreading 

viewscnt
Articole similare