Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gol senzaţional marcat de Ajdin Hrustic în Bundesliga! Vezi aici rezumatele zilei

VIDEO Gol senzaţional marcat de Ajdin Hrustic în Bundesliga! Vezi aici rezumatele zilei

Bundesliga

Comentarii

Eintracht Frankfurt a remizat în partida cu Mainz. Reuşita egalizatoare a fost una minunată şi a fost semnată de Ajdin Hrustic.

Frankfurt a căzut în afara locurilor de Champions League, după ce s-a încurcat acasă de Mainz. Oaspeţii au marcat primii, prin Onisiwo, care l-a învins pe Trapp cu un şut din afara careului. Eintracht a alergat după egalare, dar golul a venit abia în minutul 85. Hrustic a înscris cel mai ciudat gol al etapei, iar meciul s-a încheiat 1 la 1.

După două victorii consecutive, Koln a fost învinsă pe propriul teren de Freiburg, iar Zweite Bundesliga este tot mai aproape. Oaspeţii au marcat de două ori în primele 20 de minute. Petersen a deschis scorul, iar Demirovic a stabilit scorul pauzei. Ţapii au redus din diferenţă prin Andersson şi au avut şansa golului de 2 la 2. Centralul Fritz le-a făcut cadou o lovitură de la 11 metri. Duda a păţit ca Beckham însă. A alunecat şi a trimis peste poartă. Freiburg nu a iertat pe contraatac şi a lovit de două ori în prelungiri. Grigo şi Schimd au stabilit scorul final, 1 la 4.

Derbyul de la retrogradare dintre Hertha şi Arminia s-a încheiat fără goluri. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, dar berlinezii au un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: ajdin hrustic 

viewscnt
Articole similare