Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol superb marcat de Cristi Ganea în Grecia. Fundaşul român a dat un şut senzaţional de la 25 de metri

VIDEO | Gol superb marcat de Cristi Ganea în Grecia. Fundaşul român a dat un şut senzaţional de la 25 de metri
Comentarii

Cristian Ganea a marcat un gol extraordinar în Grecia, de la 25 de metri.

Gol extraordinar marcat de Cristi Ganea în Grecia

Cristi Ganea (28 de ani) a marcat un gol senzaţional de la 25 de metri, în partida dintre Aris Salonic şi Atromitos. Meciul din etapa cu numărul 24 din Grecia s-a terminat cu scor 3-0.

Ganea ar putea evolua în partidele din preliminariile Mondialului din Qatar pentru echipa naţională. Fundaşul român are o formă bună la în Grecia, iar pentru prima partidă a României de pe 25 marite, acasă, în faţa naţionalei din Macedonia de Nord, Ganea ar putea fi titular în primul 11 al "tricolorilor".

Cristi Ganea a fost transferat gratis de la Athletic Bilbao la Aris Salonic în august 2020.Fundaşul stânga a avut o evoluţie excelentă pentru gruparea din Grecia, iar în minutul 22 românul a marcat un gol superb de la 25 de metri şi mingea a intrat în vinclul porţii celor de la Atromitos. Cristi a reuşit şi o pasă de gol pentru al doilea gol, marcat de fotbalistul brazilian, Sasha. 

 

După victoria obţinută duminică, Aris Salonic a urcat pe locul 2 în campionatul Greciei şi este la 11 puncte în spatele liderului Olympiakos. În partida din etapa cu numărul 25 echipa lui Cristi Ganea va juca în derby, împotriva celor de la PAOK.

Afla mai multe despre: cristi ganea 

viewscnt
Articole similare