Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GOLAZOOO Alex Mitriţă! Internaţionalul român i-a înnebunit pe americani cu o reuşită splendidă

VIDEO | GOLAZOOO Alex Mitriţă! Internaţionalul român i-a înnebunit pe americani cu o reuşită splendidă
Comentarii

Alexandru Mitriţă a reuşit un gol superb pentru noua sa echipă, New York City FC, în primul meci jucat de internaţionalul român pe tărâm american.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat pentru New York City FC în meciul amical pe care formaţia newyorkeză l-a câştigat împotriva divizionarei secunde Nashville SC, cu scorul de 2-0. În minutul 40, Mitriţă a strecurat mingea printre picioarele unui adversar, apoi şi-a făcut loc pe lângă un altul şi a şutat plasat de la 20 de metri, fără speranţe pentru portar.

 

 

Pentru New York City a mai punctat mijlocaşul argentinian Maximiliano Moralez, în minutul 28, din lovitură de la 11 metri.

 

Mitriţă a jucat până în minutul 76, atunci când i-a lăsat locul lui James Sands.

  • New York City FC: Johnson; Sweat (Rocha 73'), Callens (Ibeagha 67'), Chanot, Tinnerholm (Scally 83') Ring (C), Ofori, Moralez; Lewis (Castellanos 59'), Mitriţă (Sands 76'), Medina (Tajouri-Shradi 76'). Rezerve: Barraza, Torres, Bedoya, Parks, Haak, Mohamed, Stuver, Caldwell

Este cel de-al doilea gol înscris de Alexandru Mitriţă pentru noua sa echipă, în presezon. Fostul atacant al Universităţii Craiova a punctat şi la prima apariţie în tricoul americanilor, în remiza cu formaţia suedeză AIK Stockholm, scor 1-1, meci disputat la Abu Dhabi.

Noul sezon din MLS ia startul la începutul lunii martie. În prima etapă, New York City FC întâlneşte Orlando City, în deplasare, pe 2 martie.

2 goluri în 2 meciuri are Alexandru Mitriţă la New York City FC

8 milioane de euro i-a costat Mitriţă pe americani

Afla mai multe despre: mitritagol 

viewscnt
Articole similare