Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golden State a egalat la 1 în finala NBA cu Toronto. Revenire de senzaţie pentru Curry şi compania

VIDEO | Golden State a egalat la 1 în finala NBA cu Toronto. Revenire de senzaţie pentru Curry şi compania

NBA

Comentarii

Golden State Warriors a egalat la 1 în finala NBA, după ce s-a impus cu 109 - 104 în meciul doi cu Toronto Raptors. Seria se mută acum în California, meciul trei fiind programat joi dimineaţă, de la ora 4:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Toronto Raptors a irosit şansa să facă 2 la 0 în finala NBA cu Golden State Warriors. Canadienii au ratat victoria de o manieră dramatică în faţa propriilor fani. În prima jumătate a meciului, Raptors au fost în control, au avut şi 12 puncte avans, dar au intrat în pauza mare cu doar cinci puncte în plus. În startul reprizei a doua, Curry şi compania au avut o serie incredibilă de 18 puncte consecutive fără să primească vreunul.

Pe final, Toronto a avut şi ea o replică pe măsură. De la 12 puncte avans pentru Golden State a reuşit să se apropie numai la două. Andre Iguodala a marcat însă din spatele liniei de trei şi a pus capăt emoţiilor. Golden State s-a impus cu 109 la 104 şi a luat prima şansă pentru victoria supremă. Seria se mută acum în California pentru următoarele două meciuri. 

Meciul trei al finalei NBA este programat în Oracle Arena, din Oakland, joi dimineaţa, de la ora 4:00, şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: nbafinalavideogolden state warriorstoronto raptors 

viewscnt
Articole similare