Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani, în direct la TV: "Ne trag în jos!"

VIDEO | Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani, în direct la TV: "Ne trag în jos!"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfântu Gheorghe.

"Astăzi am văzut un public extraordinar aici. La 1-0 pentru noi i-au încurajat tot meciul. La noi este o problemă. Când suntem conduşi acasă publicul nu ne mai susţine ucm ar trebui. Pot spune că ne trage în jos cu felul lor de a fi. Sperăm să ne încurajeze în meciul următor, avem un meci acasă cu cea mai titrată echipă din România şi sperăm să ne ajute să luăm cele trei puncte", a spus Cătălin Golofca, la Telekom Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a 19-a a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Golofca, în minutul 33.

"Am marcat după mult timp şi sunt fericit. Am muncit foarte mult pentru acest gol şi mă aşteptam să vină mai repede. Aşa a fost să fie, sunt fericit că am marcat şi că am luat cele trei puncte pe un teren destul de greu. Nu ne-am gândit că vom pierde astăzi în niociun moment.

Avem doi portari foarte buni. În seara asta a apărat Martin, a făcut un meci extraordinar şi îi mulţumim.

Este foarte greu, cred că e cea mai bună echipă din campionat. Dacă vom munci la fel ca astăzi şi vom fi montaţi pe victorie, cred că putem câştiga", a mai spus Golofca.

Afla mai multe despre: golofcafanibotosani 

viewscnt
Articole similare