Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golul lui Dawa, filmat dintr-un alt unghi: ”Dacă era o piatră, îi spărgea capul. N-a văzut meteoritul”

VIDEO | Golul lui Dawa, filmat dintr-un alt unghi: ”Dacă era o piatră, îi spărgea capul. N-a văzut meteoritul”

Fotbal

Comentarii

Joyskim (26 de ani) a marcat un gol hilar, luni seară, în partida pe care FCSB a terminat-o la egalitate, scor 2-2, pe Arena Naţională, contra celor de la Universitatea Cluj, într-o partidă din etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 8 al jocului, portarul celor de la Universitatea Cluj, Andrei Gorcea, a respins exitant un balon, acesta a luat altitudine şi a picat pe umărul lui Siyabonga Ngezana, apoi a sărit l-a Joyskim Dawa, care a reluat simplu în poartă.

Pentru Joyskim Dawa a fost al 6-lea gol marcat în tricoul celor de la FCSB. În acelaşi timp, a fost primul assist pentru Siyabonga Ngezana în tricoul ”roş-albaştrilor”.

VIDEO: Golul marcat de către Dawa, cu reluările preluate pe transmisie

Comentatorul Bogdan Cosmescu s-a amuzat copios pe seama golului marcat de către Dawa, dar mai ales pentru lipsa de reacţie a lui Ngezana, căruia, practic, ”i-a căzut mingea-n cap”. Mai exact pe umăr.

E genial. Dacă era o piatră, îi spărgea capul lui Ngezana. Nu se fereşte. Nu are nicio reacţie.

Să nu vezi că vine meteoritul şi te loveşte în tâmplă...”, a exclamat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Văzut dintr-un alt unghi golul, de pe o cameră de filmat independentă, s-a putut observa mult mai bine cum Ngezana este total surprins de mingea venită din înaltul cerului, care îi loveşte umărul şi se îndreaptă cuminte către fruntea lui Joyskim Dawa. 

FCSB deschidea scorul în minutul 8 şi părea că va urma un joc la îndemână. Nu avea să fie aşa, pentru că fix un gol cu capul avea să-i răpească două puncte pe final de partidă.

VIDEO: Golul marcat de către Dawa dintr-un alt unghi

Afla mai multe despre: ngezanacosmescudawafcsb-u cluj 

viewscnt
Articole similare