Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golul minune reuşit de Luis Suarez, explicat pas cu pas de uruguayan: "E cel mai frumos din toată cariera mea". Cum a gândit execuţia

VIDEO | Golul minune reuşit de Luis Suarez, explicat pas cu pas de uruguayan: "E cel mai frumos din toată cariera mea". Cum a gândit execuţia

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul Barcelonei, Luis Suarez, a explicat cum a reuşit golul minune din partida cu Mallorca, câştigată de catalani cu scorul de 5-2.

Luis Suarez a marcat un gol încântător în partida cu Mallorca. Reuşita atacantului Barcelonei a fost una inedită şi a fost elogiată în presa internaţională. Practic, Suarez a lobat portarul printr-o execuţie cu călcâiul dintr-un unghi foarte dificil. La finalul meciului, uruguayanul a mărturisit că acesta este cel mai frumos gol din cariera sa şi a povestit în detaliu cum a gândit execuţia.

"E cel mai frumos gol din carieră mea", a declarat Suarez, care are are acum goluri înscrise împotriva tuturor celor 28 de echipe pe care le-a întâlnit în La Liga.

"Ştiam că este un unghi închis şi singura opţiune rămasă era să lovesc mingea cu călcâiul. Am vrut să ridic mingea pentru că aveam şanse foarte mici în faţa portarului. Valverde îmi spune că uneori ratez ocazii simple şi marchez cele mai dificile goluri", a adăugat Luis Suarez.

Golul minune reuşit de Luis Suarez. VIDEO

Afla mai multe despre: suarez 

viewscnt
Articole similare