Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golul pe care nici dinamoviştii, nici clujenii nu reuşesc să-l explice: "Am văzut că le era frică să-l atace" / "A fost penibil"

VIDEO | Golul pe care nici dinamoviştii, nici clujenii nu reuşesc să-l explice: "Am văzut că le era frică să-l atace" / "A fost penibil"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a deschis scorul în partida cu Dinamo graţie unui gol reuşit de Alexandru Păun în minutul 35, dintr-un unghi imposibil.

Jucătorul CFR-ului l-a învins pe Penedo cu un şut de pe linia de aut de poartă, iar la final nici clujenii, nici dinamoviştii n-au reuşit să explice prea bine ce s-a întâmplat.

"Am vazut ca era in careu si ca adversarilor le era frica sa il atace. A dat-o pe langa portar, nu stiu cum. Sunt foarte bucuros pentru el si pentru intreaga echipa ca am reusit sa invingem!", Cristi Manea, CFR Cluj.

"Am luat un gol penibil de pe linia de tuşă. Nu se poate! Este greu, dar trebuie să o scoatem la capat. A fost un aut de margine, ne-a driblat doi jucatori si de pe linia de corner a dat gol. Nici nu am vazut pe unde a atrecut mingea, am vazut-o doar in poarta. Nu se poate un asemenea gol.

A luat-o spre centru si mi-a taiat calea. Am zis ca orice atingere, fiind in careu era penalty si nu am riscat. A luat-o in tusa si ma gandeam ca nu e periculos in tusa. A venit Mihai, am mers la dublaj, iar el a avut o executie de moment. Altfel nu ai cum sa inscrii de acolo
", Dejan Sorescu, Dinamo.

 

Afla mai multe despre: paunalexandru pauncristi maneadejan sorescu 

viewscnt
Articole similare