Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Golul serii a fost în direct la Telekom Sport! Reuşită senzaţională în Bundesliga. AICI ai rezumatele zilei

VIDEO | Golul serii a fost în direct la Telekom Sport! Reuşită senzaţională în Bundesliga. AICI ai rezumatele zilei

Bundesliga

Comentarii

Telekom Sport a transmis în direct vineri partide din Bundesliga şi La Liga.

Reuşita serii a purtat semnătura Gisselman de la Fortuna Dusseldorf. Fotbalistul german a prin un şut senzaţional din interiorul careului şi a deschis scorul în partida cu Wolfsburg. Până la final, oaspeţii au egalat prin Weghorst. WfL urcă pe locul 2 cel puţin până sâmbătă şi rămâne neînvinsă în acest debut de sezon. Dusseldorf a ratat a doua victorie a sezonului şi ocupă locul 11.

În La Liga, Mallorca şi Athletic Bilbao au oferit un meci deschis, în ciuda rezultatului de pe tabela de marcaj. Au fost nu mai puţin de 19 acţiuni de poartă, două bare şi 15 şuturi pe poartă sau pe lângă poartă. Prats a ratat un penalty pentru echipa gazdă în minutul 81, iar Aduriz, pe final, pentru oaspeţi. Bilbao rămâne fără înfrângere în acest sezon, în timp ce Mallorca rămâne doar cu succesul din partida cu Eibar.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe