Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, dezlănţuit. Atacantul a marcat două goluri cu Istanbul BB şi i-a adus lui Dan Petrescu prima victorie la Kayserispor

VIDEO | Denis Alibec, dezlănţuit. Atacantul a marcat două goluri cu Istanbul BB şi i-a adus lui Dan Petrescu prima victorie la Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Istanbul Başakşehir, în etapa a XX-a a campionatului turc de fotbal.

Ambele goluri au fost reuşite de atacantul Denis Alibec, în minutele 42 şi 77.

Acestea sunt primele goluri în Turcia ale internaţionalului român de la transferul său la Kayserispor, în octombrie 2020.

El a jucat până în minutul 79, când a fost înlocuit de Kanga Aka. Tot la Kayseri, fundaşul Cristian Săpunaru a fost titular şi a evoluat tot meciul, în timp ce portarul Silviu Lung Jr. nu a făcut parte din lot, fiind accidentat.

Dan Petrescu s-a aflat la al doilea meci pe banca gazdelor. Kayserispor a pierdut la debutul tehnicianului român, scor 1-2, cu Gaziantep, în deplasare, etapa trecută.

În urma acestui rezultat, Kayserispor urcă provizoriu de pe locul 18, retrogradabil, pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă.

Başakşehir ocupă locul 12, cu 23 de puncte.


UPDTE 16:50 - Alibec a reuşit dubla, în minutul 78.


În minutul 42, atacantul echipei naţionale a marcat pentru Kayserispor din pasa lui Gustavo Campanharo.

După prima repriză disputată pe Kadir Has Stadium, formaţia lui Dan Petrescu are avantaj de un gol.


 

 

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare