Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GOOOLAZO Florin Andone! Intrat în repriza a doua, internaţionalul român a marcat în stil de mare atacant cu Huddersfield

VIDEO | GOOOLAZO Florin Andone! Intrat în repriza a doua, internaţionalul român a marcat în stil de mare atacant cu Huddersfield

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Brighton, Florin Andone, a marcat unicul gol al victoriei cu Huddersfield, scor 1-0, din etapa a 29-a din campionatul Angliei.

Internaţionalul român, care a fost introdus pe teren în minutul 57 în locul lui Glenn Murray, a deschis scorul în minutul 78 al întâlnirii de pe Falmer Stadium, după ce a reluat superb cu capul, la centrarea trimisă din stânga de mijlocaşul francez Anthony Knockaert.

Florin Andone a sărbătorit reuşita alături de fanii echipei sale şi aceştia l-au luat pe sus pe atacantul român, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor.

S-a terminat 1-0, iar Brighton a acumulat 30 de puncte şi a urcat pe locul 15. Huddersfield rămâne pe ultimul loc, cu 14 puncte.

Pentru Florin Andone, acesta este cel de-al treilea gol marcat în această ediţie de Premier League şi al cincilea, în total, pentru Brighton, după cele două reuşite din Cupa Angliei. Atacantul român are 20 de apariţii în toate competiţiile, în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare