Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GOOOOOOOL Maxim! Românul a înscris după o greşeală imensă în apărarea adversă, dar Gaziantep FK n-a câştigat. Ce a făcut echipa lui Şumudică

VIDEO | GOOOOOOOL Maxim! Românul a înscris după o greşeală imensă în apărarea adversă, dar Gaziantep FK n-a câştigat. Ce a făcut echipa lui Şumudică

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) a marcat un gol pentru Gaziantep în meciul pe care echipa lui Marius Şumudică (48 de ani) l-a jucat pe teren propriu contra lui Kasimpaşa. Internaţionalul român a jucat până în minutul 85 la Gaziantep FK.

Maxim a egalat la doi pentru Gazintep FK, după o greşeală imensă în apărarea lui Kasimpaşa. Românul a primit o pasă de la adversar în marginea careului, l-a driblat pe portar şi a înscris simplu, cu latul, cu poarta goală. Este al şaptelea gol pe care-l marchează Maxim de la venirea la Gaziantep, în 14 meciuri, timp în care a mai reuşit două pase de gol.

În locul lui Maxim, Şumudică l-a trimis în teren pe Chibsah.

Meciul s-a terminat 2-2. Demir, în minutul 6, respectiv Thiam, cu o dublă în minutele 13 şi 37, au marcat celelalte goluri ale partidei.

În urma rezultatului, Gaziantep FK a rămas pe locul opt în clasament, nou promovata din Turcia având 43 de puncte. De partea cealaltă, Kasimpaşa a urcat un loc, până pe poziţia a 10-a, cu 40 de puncte.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLUL MARCAT DE ALEXANDRU MAXIM

Afla mai multe despre: alex maximgolgaziantep fkvideomarius sumudica 

viewscnt
Articole similare