Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Granada nu a reuşit să revină pe primul loc în Spania! Villarreal, înfrângere surprinzătoare cu Eibar. Vezi AICI rezumatele din La Liga

VIDEO | Granada nu a reuşit să revină pe primul loc în Spania! Villarreal, înfrângere surprinzătoare cu Eibar. Vezi AICI rezumatele din La Liga

La Liga

Comentarii

Etapa intermediară din La Liga s-a încheiat joi, la Telekom Sport. Eibar a oferit surpriza zilei, învingând Villarreal. Totodată, Granada nu a reuşit să revină pe primul loc.

Eibar a câştigat în prelungiri meciul spectaculos cu Villarreal. Gazdele au marcat primele, prin Kike. Acelaşţi atacant putea închide meciul, însă şutul său a întâlnit bara. Intrat pe parcurs, Gerard Moreno a egalat pentru submarinul galben după o cursă superbă Orellana i-a adus victoria victoria lui Eibar în prelungiri. Cu acest succes, bascii au părăsit zona retrogradării, în timp ce Villarreal va încheia etapa în afara locurilor de Europa League.  

Revelaţia Granada a fost învinsă pentru a treia oară în acest sezon din La Liga. Getafe a marcat în prima repriză la singurele şuturi cadrate. Cucurella a creat faza pentru golul lui Angel. După cinci minute, Silva a ieşit greşit la un corner, iar Arrambari a înscris. Granada a început să spere din nou, după reuşita lui Puertas. Dar Arambarri a executat senzaţional o lovitură liberă, iar Getafe s-a impus cu 3-1. În ciuda acestei înfrângeri, Granada a rămas pe podium. Getafe s-a apropiat la patru puncte.

Mallorca nu a reuşit să obţină cea de-a treia victorie consecutivă de pe teren propriu, chiar dacă a condus-o de două ori pe Osasuna. Lago Junior a deschis scorul din penalty. Echipa din Pamplona a restabilit egalitatea cu 20 de minute înainte de final. Cardona a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a stat în cale şi a marcat. Apoi, Roncaglia a făcut henţ în careu, iar gazdele au mai beneficiat de un penlaty. Salva Sevilla a înscris de la 11 metri. Dar cum a repus mingea în joc, Osasuna a egalat din nou. Ruben Garcia l-a învins pe Reina cu o superbă lovitură de cap, iar meciul s-a încheiat 2-2.

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare