Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Grăsuţul” Ronaldo, mesaj de susţinere pentru Cristian Fabbiani, fostul atacant al CFR-ului: ”Noi, plinuţii, facem diferenţa!”

 VIDEO | "Grăsuţul” Ronaldo, mesaj de susţinere pentru Cristian Fabbiani, fostul atacant al CFR-ului: ”Noi, plinuţii, facem diferenţa!”galerie foto
Comentarii

A pierdut lupta cu kilogramele, dar a primit un mesaj emoţionant de susţinere din partea lui Ronaldo Nazario de Lima.

Totul a început cu ştirea din presa argentiniană, cum că Fabbiani, fost atacant al CFR-ului a ajuns deja la 120 de kilograme. O poză dintr-un meci al echipei Deportivo Merlo îl arăta pe Fabbiani într-o ipostază mai puţin plăcută, iar greutatea sa mult depăşită era destul de evidentă.

Alejandro Mancusso, un prieten apropiat al lui Diego Maradona a postat un video pe Instagram, în care i-a făcut loc şi legendarului atacant brazilian, Ronaldo Nazario de Lima. Supranumit ”Grăsuţul” de-alungul carierei sale, brazilianul s-a declarat alături de Fabbiani: ”Ce faci, tancule? Ţine-o tot aşa. Nu lăsa pe nimeni să-ţi fure mingea, pentru că noi, plinuţii, facem diferenţa. Te îmbrăţişez” a fost mesajul lui Ronaldo Nazario pentru Cristian Fabbiani.

La 35 de ani, Fabbiani a ajuns să joace pentru Deportivo Merlo, o formaţie obscură din ligile inferioare ale Argentinei. Culmea, ”Căpcăunul” este golgheterul formaţiei cu 11 goluri, dar a pierdut categoric lupta cu kilogramele.

Afla mai multe despre: cristian fabbianironaldo nazario 

viewscnt
Articole similare