Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grătar în vremea coronavirusului. :) Cum s-a filmat Adrian Petre după ce carantina a devenit obligatorie în România

VIDEO | Grătar în vremea coronavirusului. :) Cum s-a filmat Adrian Petre după ce carantina a devenit obligatorie în România

Superliga

Comentarii

Adrian Petre face haz de necaz după ce carantina a devenit obligatorie şi pe timpul zilei. Atacantul FCSB-ului s-a filmat când făcea grătar... la televizor.

De miercuri, carantina a devenit obligatorie şi pe timpul zilei, din cauza coronavirusului. Oamenii sunt obligaţi să stea în case şi sunt permise doar deplasările necesare, pentru cumpărături, pentru cazurile de urgenţă medicală sau pentru cei care trebuie să meargă la serviciu. Adrian Petre stă şi el în casă şi îşi caută în fiecare zi activităţi care să-l ţină ocupat.

Ce face Adrian Petre în carantină totală. Se distrează alături de iubita lui

Atacantul FCSB-ului postează des pe reţelele de socializare, în această perioadă şi caută cât mai multe metode să se distreze. Într-o ultimă astfel de testare, Adrian Petre a fost filmat de iubita lui în timp ce stătea în faţa televizorului, pe ecranul căruia era un grătar fumegând. 
 
Internaţionalul român de tineret şi-a luat un scaun, un ”evantai”, s-a aşezat în faţa televizorului şi a început să aibă grijă de ”gratar”.
 

Gigi Becali nu plăteşte banii pentru transferul lui Adrian Petre, de la Esbjerg la FCSB

Gigi Becali a mai afimat că nu plăteşte clubului danez Esbjerg banii pe transferul atacatului Adrian Petre pentru că este criză.
 
"Nu le-am plătit nimic, s-a oprit tot, s-a oprit lumea, s-a pus stop pe lume, de aia am şi oprit antrenamentele. Gata, e stop lumea. Hai să vedem când se face restart lume! Şi atunci vedem ce măsuri o să iau. Când restartul lumii se dă, atunci o să văd şi eu ce măsuri iau. La ora asta lumea este stopată. Eu văd că e stop lumea. După aia trebuie să mă acomodez la lumea aia, ca să pot să rezist. Trebuie să fiu deştept, că dacă sunt prost, mor", a adăugat el.
 

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare