Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Grazie Ignazio" Abate a părăsit în lacrimi terenul la ultimul meci pe San Siro

VIDEO | "Grazie Ignazio" Abate a părăsit în lacrimi terenul la ultimul meci pe San Siro

AC Milan

Comentarii

Într-un final de sezon în care jucători precum Robben, Ribery sau Keylor Navas au spus adio echipelor la care au jucat până acum, a venit rândul lui Abate să joace ultimul meci pe teren propriu.

Meciul cu Frosinone, câştigat 2-0 de AC Milan datorită golurilor marcate de Piatek şi Suso, a fost ultimul în tricoul rossonero pentru Abate pe San Siro, din moment ce Milan va evolua în ultima etapă în deplasare. 

Totuşi Abate putea să se despartă cu probleme de Milan. El e cel care a făcut penalty-ul din care Frosinone marca la scorul de 0-0, dar echipa deja retrogradată în Serie B a ratat. 

Ignazio Abate, 32 de ani, a crescut în academia celor de la Milan şi, cu o pauză de doi ani în care a fost legitimat la Empoli şi Torino, şi-a petrecut toată cariera sub culorile rossonero. În toată această perioadă, fundaşul dreapta şi-a trecut în palmares un titlu de campion în 2011 şi două Supercupe ale Italiei, în 2011 şi 2016. Contractul lui Abate expiră la finalul acestui sezon şi nu va mai fi prelungit. 

Afla mai multe despre: abateac milan 

viewscnt
Articole similare