Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grigore, supărat după înfrângerea cu Clinceni: „Sunt goluri stupide, nu pot să spun altfel”

VIDEO | Grigore, supărat după înfrângerea cu Clinceni: „Sunt goluri stupide, nu pot să spun altfel”

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut partida cu Academica Clinceni şi a ratat ocazia de a urca cel puţin temporar pe prima poziţie în clasamentul Ligii 2.

"(n.r. Ce s-a întâmplat a doua repriză?) E o întrebare pe care ne-o punem cu toţii pentru că am condus, am făcut o repriză bună, ne-am dorit victoria, se pare că două greşeli în apărare ne-au dus la acest eşec.

Păcat pentru un joc controlat, un joc în care am avut posesie, ocazii de gol. Ăsta e fotbalul.

Nu e normal pentru că sunt jucători cu experienţă în primă ligă, sunt jucători care au peste 100 de meciuri în prima ligă. Două goluri foarte uşoare, două goluri pe care nici în cele mai negre gânduri nu credeam că le putem lua. 

Sunt două goluri efectiv uşoare. În prima centrare în faţa porţii Cazan este depăşit de adversar foarte uşor, la golul doi o minge înaltă în care şi portarul putea să iasă, şi Cazan putea să dea cu capul, s-au invitat reciproc şi a apărut golul doi.

Sunt goluri stupide, nu pot să spun altfel. Nu sunt goluri lucrate de adversar. Adversarul n-a creat presiune, a adus două mingi în careu din care am luat două goluri.

Au mai fost eşecuri, suntem într-un campionat lung, e un campionat de anduranţă, un campionat pe parcursul a 38 de etape.

Ok, este un eşec. Un eşec după 7 victorii şi două egaluri. Aşa se întâmplă, nu suntem singura echipă care pierde. Şi Clinceni a mai pierdut, au mai pierdut şi cei din faţă, ăsta este campionatul", a declarat Octavian Grigore la finalul partidei.

Afla mai multe despre: liga 2academica clincenipetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare