Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grobian! Marius Şumudică, numit "ţigan" în direct la o televiziune din Turcia! Scandal rasist: "Cum să-l numesc? Să-i spun cerşetor?"

VIDEO | Grobian! Marius Şumudică, numit "ţigan" în direct la o televiziune din Turcia! Scandal rasist: "Cum să-l numesc? Să-i spun cerşetor?"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani), antrenorul revelaţiei din Turcia, e în conflict cu şefii lui Gaziantep şi acest lucru generează reacţii şi în presa din Turcia. Tehnicianul român a fost victima unei insulte rasiste în direct la televiziune din Turcia şi a fost făcut "cerşetor".

Moment uluitor în direct la o televiziune din Turcia. Marius Şumudică, numit "ţigan" şi făcut "cerşetor": "Cum să-i spun altfel?"

Discuţiile aprinse dintre Marius Şumudică şi şefii lui Gaziantep FK în ceea ce priveşte prelungirea contractului au generat reacţii şi în presa din Turcia. Jurnalsitul turc, Erman Toroglu, a avut un derapaj rasist la adresa antrenorului român care face senzaţie cu Gaziantep FK în Turcia.

”Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan”, a spus Erman Toroglu, un fost jucător turc. "Nu mai vorbiţi aşa!", a fost reacţia moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. ”Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacţia tuturor.

Marius Şumudică, un car de nervi! Ce ofertă i-au făcut turcii pentru prelungirea contractului

În direct la Telekom Sport, sâmbătă seara, Marius Şumudică a vorbit despre ce ofertă i-au făcut şefii lui Gaziantep FK pentru a-şi prelungi contractul. Conducătorii surprizei din Turcia i-au cerut acestuia să accepte o diminuare a salariului, clubul fiind afectat de pandemia de COVID-19. Şumudică nici n-a vrut să audă şi ne-a dezvăluit că a vrut să plece de la masa negocierilor când i-a fost propus acest lucru.

"Din vară, să semnez pe doi ani şi să scad cu 10%, m-am ridicat să plec. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu pot să accept aşa ceva atâta timp cât anul trecut am terminat pe 8, anul acesta suntem în primele 3. Ne batem acolo şi să vii să-mi spui acum, ca gest în primul rând. Pe mine nu mă bucura că îmi dubla salariul, că mi-l tripla, eu n-am fugit niciodată după bani, dar ca gest", a spus Marius Şumudică la Telekom Sport.

Preşedintele lui Gaziantep, atac foarte dur la adresa lui Marius Şumudică

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep FK, l-a atacat pe Marius Şumudică după înfrângerea suferită de turci contra lui Sivasspor, 1-2. Oficialul clubului din "Ţara Semilunei" a spus că antrenorul român profită de fiecare ocazie pentru a cere un contract nou la Gaziantep. În plus, Buyukekşi l-a acuzat pe Şumudică de faptul că-şi asumă tot succesul pe care-l are Gaziantep în prezent.

”Contract, contract, contract după fiecare meci! Fotbalul turc are momente grele, stadioanele sunt goale. Nu există venituri, nu există sponsori. Nu am redus niciun salariu în acest an. Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi. Ce legătură are asta cu lipsa de respect. Galatasaray a redus salariile cu 20%. Trebuie să facem şi asta. Plătim antrenorului 920.000 de euro. El îşi plăteşte singur secunzii. Există, de asemenea, un bonus de 240.000 de euro pe punct. Plătim 1,2 milioane de euro, dar acum el vrea 1,6 milioane de euro, 1,9 milioane de euro cu tot cu prime.

El îşi asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Dacă există un succes, este un succes comun, de la magazioner până la conducere. Aţi auzit vreodată că a jucat bine un antrenor şi am câştigat? Am vrut o reducere de salarii pentru că nu ştim ce se va întâmpla anul viitor. El spune că suntem pe locul trei acum, dar campionatul nu s-a terminat încă. Să vedem cum terminăm. Nimeni nu este mai presus de club”
, a declarat Mehmet Buyukeksi, potrivit publicaţiei Sabah.

Afla mai multe despre: marius sumudicascandal rasistrasismgaziantepvideo 

viewscnt
Articole similare