Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grozav de curajos! Fostul atacant al lui Dinamo a executat un nou penalty prin scăriţă, în Cupa Ungariei. Ce a ieşit de data asta

VIDEO | Grozav de curajos! Fostul atacant al lui Dinamo a executat un nou penalty prin scăriţă, în Cupa Ungariei. Ce a ieşit de data asta

Stranieri

Comentarii

Fostul atacant al lui Dinamo, Gheorghe Grozav, a marcat pentru noua sa formaţie, Kisvarda, tocmai prin procedeul care i-a adus despărţirea de echipa din Ştefan cel Mare.

Grozav a fost titular în meciul cu Ferencvaros din Cupa Ungariei, de marţi seară, şi a executat un penalty în minutul 67. Grozav a restabilit egalitatea după o execuţie din scăriţă. Este primul gol înscris de Gicu Grozav în tricoul echipei din Ungaria, la a şasea apariţie.

Meciul s-a terminat 1-1, iar Kisvarda a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ungariei, după ce a în tur a fost învinsă cu scorul de 2-0, în deplasare.

În vârstă de 28 de ani, Gicu Grozav s-a despărţit de Dinamo noiembrie anul trecut, după doar o lună petrecută la revenirea în Ştefan cel Mare, timp în care a jucat patru meciuri. Grozav a intrat dizgraţiile oficialilor clubului după meciul de la Miercurea Ciuc, atunci când a ratat la loviturile de departajare. La fel ca în partida de marţi seară, Grozav a apelat la o "panenka", dar atunci a trimis peste poartă.

Afla mai multe despre: grozav 

viewscnt
Articole similare