Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grozav, luat peste picior de un coleg de 20 de ani: "Ne-am bătut joc! Ar fi trebuit ca de la el să se termine seria de penalty-uri"

VIDEO | Grozav, luat peste picior de un coleg de 20 de ani: "Ne-am bătut joc! Ar fi trebuit ca de la el să se termine seria de penalty-uri"
Comentarii

Atacantul echipei Dinamo, Mihai Neicuţescu (20 de ani), l-a mustrat pe mult mai experimentatul său coleg Gicu Grozav pentru că a ratat penalty-ul care le putea aduce "câinilor" calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

La 3-3 la loviturile de departajare, Grozav a avut şansa de a închide seria de penalty-uri, însă a apelat la o "panenka", iar mingea s-a dus dus peste poartă.

"Este dezamăgitor să pierdem cu o echipă de liga a treia, asta este. Trebuie să stăm cu capul sus, luni avem meci, nu avem timp să stăm supăraţi. E într-o criză, dar a venit domnul Mircea şi sper să putem ieşi cu dânsul din această criză. Avem încredere. 

Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră, noi am ajuns aici. Când am avut meciul în mână, la 3-2, trebuia să ţinem de minge, nu trebuia să avem emoţii atunci. S-a ratat mult, ne-am bătut joc de aceste penaltyuri. Ar fi trebuit ca de la Gicu Grozav să se termine seria de penalty-uri", a declarat Mihai Neicuţescu, la Telekom Sport.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

 

 

Afla mai multe despre: grozavneicutescudinamo 

viewscnt
Articole similare