Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grubisic, mândră de CSM după meciul cu Gyor: "Dacă vom juca aşa, ne gândim la Final Four!" Cum a fost primită Pintea la Bucureşti

VIDEO | Grubisic, mândră de CSM după meciul cu Gyor: "Dacă vom juca aşa,  ne gândim la Final Four!" Cum a fost primită Pintea la Bucureşti

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Gyor ETO, deţinătoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25 (14-10), şi în partida retur din grupa a II-a.

Jucătoarele CSM-ului au încheiat însă meciul mulţumite de ceea ce au arătat pe teren şi convinse că pot obţine calificarea într-un nou Final Four, dacă vor menţine acest nivel şi în următoarele partide.

Jelena Grubisic a recunoscut superioritatea formaţiei maghiare şi a pus rezulatul şi pe seama absenţelor din lotul CSM-ului.

Portarul CSM-ului spune că Pintea a fost primită "ca o prietenă" la Bucureşti, chiar dacă evoluează la o rivală.



"Sunt foarte mândră de cum am jucat acest meci. Cred că am fi meritat un rezultat mai bun. Din nefericire, am pierdut, dar cred că putem să zâmbim şi să ţinem capul sus, pentru că am jucat un meci foarte bun. Ne lipsesc patru jucătoare importante şi am mai avut şi alte accidentări în această perioadă, nu am avut nici 11 oameni cu care să ne antrenăm. Dar în final sunt foarte mândră de cum am luptat.

Nu ştiu (n.r. dacă Gyor e cea mai bună echipă din Ligă), nu am urmărit celelalte meciuri foarte mult şi cred că sunt foarte multe echipe bune în acest moment. Cred că Gyor este cea mai puternică din grupa noastră, dar nu este invincibilă.

Nu, noi nu privim pe nimeni ca un duşman (n.r. pe Crina Pintea). Ea este de aici, din România, şi suntem prietene în afara terenului.

Dacă vom continua să jucăm aşa, pot să sper că vom rămâne pe locul al doilea în grupă. Şi bineînţeles, să luptăm în sferturi şi să ajungem în Final Four.

Cel mai important lucru este să luăm locul secund, pentru că returul din meciul din sferturi va fi pe teren propriu"
, a declarat Jelena Grubisic după meci.



 Marcatoarele CSM Bucureşti au fost Radicevic 6 goluri, Constantinescu 4, Lekic 4, Curea 3, Lazovic 3, Bazaliu 1, Omoregie 1, Manea 1, Hagman 1, Cvijic 1, iar de la Gyor s-au remarcat Groot 8, Oftedal 4, Kristiansen 4. Crina Pintea, pivotul naţionalei României, a marcat 2 goluri pentru echipa ungară.

La meci au asistat circa 4.000 de spectatori, din care peste 150 au fost susţinători ai echipei oaspete.

În urma rezultatului, Gyor are 15 puncte, fiind liderul grupei, urmată de CSM, cu 10. Ambele echipe au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei.

Celelalte partide ale etapei se joacă tot sâmbătă, între Vipers (8 puncte) – Krim (3) şi FTC Budapesta (7) – Thuringer (1).

În primele trei meciuri ale grupei, CSM a obţinut următoarele rezultate: 27-36 cu Gyor, 32-26 cu Krim şi 38-30 cu Thuringer.

Programul în continuare al campioanei României este: Krim – CSM (2 martie), CSM – Thuringer HC (8 martie).

Afla mai multe despre: grubisiccsm bucurestifinal four 

viewscnt
Articole similare