Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grupa din care sperăm să ne calificăm la Campionatul Mondial din 2022! Mirel Rădoi a ales adversarele. De ce vrea să fie în grupă cu finalista de la CM-2018

VIDEO | Grupa din care sperăm să ne calificăm la Campionatul Mondial din 2022! Mirel Rădoi a ales adversarele. De ce vrea să fie în grupă cu finalista de la CM-2018

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a alcătuit grupa din care şi-ar dori ca tricolorii să facă parte în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, care va avea loc în Qatar.

Mirel Rădoi şi-a ales grupa din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

  • Grupa ideală pentru Mirel Rădoi, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022: 1. Croaţia, 2. Irlanda, 3. România, 4. Luxemburg, 5. Andorra.

Din prima urnă, Croaţia e alegerea, întrucât Mirel Rădoi îl cunoaşte pe selecţionerul Zlatko Dalic, după ce cei doi au lucrat în zona Golfului:

"Croaţia, pentru că e un antrenor pe care îl cunosc, mi-a fost antrenor. Am foarte multe informaţii despre el şi am avut o relaţie extraordinară. Mi-a împărtaşit multe din experienţa lui şi ştiu multe lucruri cum le gândeşte".

Irlanda, din urna a doua, ar fi cea mai bună variantă, consideră Rădoi: "Pentru că am jucat cu Irlanda de Nord, este o diferenţă, dar în mare cred că lucrurile se potrivesc". 

Din urnele a patra şi a cincea, selecţionerul le-ar dori pe Luxemburg, respectiv Andorra

Tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, va avea loc în data de 7 decembrie, de la ora 19.00, la Zurich, a anunţat FIFA.

În acest moment, naţionala României e a 25-a în Europa şi poate rata urna a doua. Pentru a urca din urna a treia, naţionala antrenată de Mirel Rădoi trebuie să învingă în partidele din noiembrie, cu Norvegia, Irlanda de Nord şi Belarus, pentru a fi în primele 20 de naţionale. 

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalagrupa preliminarii campionat mondial 2022campionatul mondial din qatar 2022mirel radoi 

viewscnt
Articole similare