Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Guingamp şi Olympique Lyon au oferit un super meci în Cupa Franţei

VIDEO | Guingamp şi Olympique Lyon au oferit un super meci în Cupa Franţei

Ligue 1

Comentarii

Olympique Lyon s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei, la capătul unui meci spectaculos contra celor de la Guingamp

Lyon a dominat categoric confruntarea şi a controlat autoritar mijlocul terenului. Ocaziile mai mari au aparţinut de asemenea elevilor lui Genesio, care şi-au făcut meciul uşor, pentru că au marcat foarte repede, atât în startul meciului, cât şi în repriza secundă.

Olympique Lyon a deschis scorul în minutul 7 prin Moussa Dembele. Atacantul oaspeţilor a finalizat pe sub portarul lui Guingamp, după o preluare excelentă şi o pasă remarcabilă a lui Nabil Fekir.

Al doilea gol al meciului a fost opera lui Maxime Cornet, care a reluat din şase metri, centrarea lui Mendy şi l-a învins pe goalkeeper-ul Johnsson.

Guingamp a redus din handicap în minutul 88 prin Mendy. A fost un gol creat de o altă rezervă (Coco) şi finalizat de Alexandre Mendy, fotbalist care a intrat de asemenea pe parcurs.

A fost a patra victorie consecutivă a lui Lyon în toate competiţiile, după succesele obţinute în faţa lui St.Etienne, Amiens (de două ori) şi Paris Saint Germain.

Formaţii de start:

Guingamp: Johnsson, Larsson, Sorbon, Eboa Eboa, Rebocho, Didot, Deaux, Rodelin, Ndong, Benezet, Roux

Lyon: Lopes, Tete, Marcelo, Denayer, Mendy, Tousart, Ndombele, Cornet, Fekir, Terrier, Dembele.

Au mai jucat: Coco, Mendy, Thuram la gazde şi Traore şi Diop la oaspeţi. 

Afla mai multe despre: guingampolympique lyonmoussa dembele 

viewscnt
Articole similare