Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hadnagy, după ultimul meci ca fotbalist: "Acela a fost cel mai frumos moment din carieră" Care sunt planurile veteranului Ligii I din acest sezon

VIDEO | Hadnagy, după ultimul meci ca fotbalist: "Acela a fost cel mai frumos moment din carieră"  Care sunt planurile veteranului Ligii I din acest sezon

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Attila Hadnagy a fost introdus în teren de Marin Barbu în minutul 70 al partidei din această seară cu FCSB.

Fotbalistul a fost surprins de faptul că şefii clubului i-au pregătit un moment special înainte de joc. 
 
"A fost o surpriză, nu ştiam ce o să se întâmple astă seară. În afară de rezultat, a fost totul superb, au făcut o surpriză oamenii de aici din staff. Îmi era greu să mai vorbesc. 18.24 Din păcate, am jucat lamentabil. Am făcut un joc fără motivaţie, fără nimic. Şi s-a şi văzut în rezultat" a spus Hadnagy imediat după meci. 
 
Sepsi a fost a treia echipa pentru care Hadnagy a jucat în Liga I, după FC Botoşani şi FC Braşov. Dar cel mai frumos moment al carierei l-a trăit tot acasă. 
 
"Sincer, eu nu aş fi crezut, când am venit acasă, din Botoşani, că o să joc vreodată în Liga I. Nu că o să joc cu Sepsi în playoff şi că o să pot să mă retrag cu FCSB. Pentru mine asta e o mare realizare,  că am putut să mă retrag cu FCSB. Din păcate, rezultatul nu ne-a ajutat, dar viaţa merge înainte şi din vară o să avem de muncă" a adăugat omul care a jucat ultimul meci al carierei la 38 de ani. 
 
Din această vară, Hadnagy va deveni directorul general al lui Sepsi. 
 
"Pun ghetele jos, iau costumul, că din vară o să ne aştepte o muncă foarte grea. Jucători trebuie să vină, trebuie să realizăm un nou obiectiv... Pentru noi, normal că obiectivul o să fie tot playofful. Dar dacă, Doamne fereşte!, nu o să intrăm în playoff, nu o să fie o mare tragedie.  Pentru noi, să fim în Liga I, pentru oraşul ăsta mic, este o mare realizare" a încheiat deja fostul atacant. 
 

Afla mai multe despre: sepsihadnagyretrageredirector general 

viewscnt
Articole similare