Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi: "A fost totul planificat! Ianis trebuia «eliminat»! Au prostit o ţară în faţă!" "Regele", atac la Viera şi Neagoe

VIDEO | Hagi: "A fost totul planificat! Ianis trebuia «eliminat»! Au prostit o ţară în faţă!" "Regele", atac la Viera şi Neagoe

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a comentat în termeni duri momentul controversat al partidei Sepsi - Viitorul, când Ousmane Viera a intrat cu talpa pe genunchiul lui Ianis Hagi, fără ca arbitrul partidei să acorde nici măcar fault.

"Regele" susţine că Viera a fost încurajat chiar de tehnicianul Eugen Neagoe să intre dur la Ianis, pentru a-l scoate pe acesta din joc.

"La ce a declarat antrenorul lui Sepsi care imi este prieten şi pe care îl ştiam că este un oltean corect... Nu este frumos din partea lui să vorbească aşa.

Acel lucru m-a făcut să cred că totul a fost planificat, că antrenorul a planificat acel lucru. ”Elimină-l pe Ianis, trebuie eliminat!”.

El a fost jucătorul nostru foarte important care până atunci a fost cel mai bun de pe teren, iar de atunci echipa nu a mai jucat.

Câştigul a fost enorm pentru Sepsi, care a început să joace din momentul în care Ianis nu a mai putut.

Viera trebuie să se ducă să... Mai ieşi şi la televizor şi spui că nu ai vrut... Prosteşti o ţară în faţă. Te mai încurajează şi antrenorul. Asta înseamnă că aţi gândit-o. Pentru mine înseamnă că ai gândit-o de la vestiare, ceea ce e şi mai grav!
", a decalrat Hagi într-o conferinţă de presă.

 

Afla mai multe despre: vierahagitransfer 

viewscnt
Articole similare