Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi a vorbit în premieră despre "averea" sa: "Câţi bani AVEA Hagi, nu câţi are... Dar bogăţia nu stă în asta"

VIDEO | Hagi a vorbit în premieră despre "averea" sa: "Câţi bani AVEA Hagi, nu câţi are... Dar bogăţia nu stă în asta"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi lasă să se înţeleagă că investiţiile făcute la Viitorul i-au subţiat serios conturile, dar spune că nu banii îl fac să se simtă bogat, ci alte valori care ţin de calitatea umană şi cea profesională.

"Câţi bani avea Hagi... Avea... N-am avut eu mulţi bani, dar cred că bogăţia unui om nu stă în bani, ci în meserie şi în ce ştii să faci. Cât de valoros eşti. Iar aici eu cred că sunt bogat. Foarte bogat sau bogat. Sunt valoros şi uman şi pe partea de meserie. Sunt 100% conectat la lucrul meu, vreau să mă identifice lumea pe ceea ce fac, în sensul pe care-l dau. Şi eu greşesc, şi eu fac greşeli. Sunt şi eu uman, pot greşi, dar sunt sportiv, om de fotbal, antrenor, manager. Un om care face ceva pentru sport", a declarat Hagi la Telekom Sport.

 

Conform TOP 300 Capital, Gheorghe Hagi are o avere estimată la 22-24 de milioane de euro, bani proveniţi atât din fotbal, cât şi din turism (Hagi deţine hotelul Yaki din Mamaia). Regele este plasat pe locul 277 în topul celor mai bogaţi români.

Afla mai multe despre: hagibaniaverebogatie 

viewscnt
Articole similare