Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, anunţ incredibil: ”Mi-e ruşine că m-am întors acasă. Vreau să plec din ţară! Bye, bye. Gata!”

VIDEO | Hagi, anunţ incredibil: ”Mi-e ruşine că m-am întors acasă. Vreau să plec din ţară! Bye, bye. Gata!”

Farul Constanța

Comentarii

Deşi s-a vorbit foarte mult şi în trecut despre posibila plecare a lui Gheorghe Hagi de la FC Viitorul, ”Regele” pare acum mai decis ca oricând să părăsească echipa din Ovidiu. Hagi nu a oferit detalii, dar pare dezamăgit de modul în care este tratat în România.

Foarte probabil, supărarea lui Hagi e provocată de faptul că FIFA a demarat o anchetă privitoare la transferul fundaşului Cristian Manea de la Viitorul Constanţa la clubul cipriot Apollon Limassol.

"Vă transmit un mesaj foarte clar: ne vom vedea în timp şi vom vedea ce se alege! Dar pe mine să nu mai contaţi, m-aţi pierdut definitiv! Uitaţi-vă ce vă zic aici [...]

Mi-e ruşine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec. Primul meu gând este să plec din ţară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din ţară. Cu toate că am o obligaţie aici să susţin, dar de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Asta este. Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul, vă urez succes să duceţi România unde am dus-o şi noi! Şi o să ne vedem, dar o să vorbim de departe.

Bye, bye. Gata. Şi o să auziţi mai multe. Pe drum o să auziţi mai multe”, a declarat Gheorghe Hagi, într-o conferinţă de presă.

VEZI AICI COFERIŢA DE PRESĂ A LUI GICĂ HAGI

Afla mai multe despre: liga 1fc viitorulhagi,  

viewscnt
Articole similare