Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, bucuros după trei luni: "Am trecut testul". Cum pregăteşte "finala" pentru play-off cu FC Botoşani

VIDEO | Hagi, bucuros după trei luni: "Am trecut testul". Cum pregăteşte "finala" pentru play-off cu FC Botoşani

Farul Constanța

Comentarii

Dinamo fusese ultima echipă bătută de Viitorul într-un meci oficial, 4-1 pe 1 decembrie 2018. De atunci au fost 3 remize şi 5 înfrângeri pentru fosta campioană a României înaintea confruntării din sferturile Cupei României.

Hermannstadt a fost a treia echipă de Liga I eliminată de Viitorul în acest sezon, în competiţia surprizelor, după Concordia şi Poli Iaşi. 
 
"Un meci frumos, suntem bucuroşi că am trecut turul, meciurile de cupă sunt mai deschise, ambele echipe au încercat să joace e bine mă bucur că am marcat. Echipa a avut perioade bune ştiam ca întâlnim o echipă periculoasă la faxe fixe şi pe contraatac. Tratăm serios fiecare meci, e bine pentru noi, suntem fericiţi, am folosit tot lotul, au trecut testul" a spus Hagi după succesul de la Piteşti. 
  
Pentru Hagi şi ai lui meciul mai important e duminică. Cu Botoşani, doar victoria contează pentru un loc de play-off. 
 
"Jucăm un meci acasă, o echipă în formă, o să fie greu, dar nu imposibil, sper să reuşim.  Toţi înţeleg momentul. În casă ne spălăm rufele şi stăm în casă şi o să ni le strângem. Stăm în casă şi suferim împreună. Suntem mereu împreună că ăsta e cuvântul nostru, împreună,  cu vestiarul, cu conducerea, cu patronul, cu antrenorul, cu managerul, suntem împreună, vorbim aceeaşi limbă. Chiar dacă uneori ne mai zicem câte una, că şi în familie mai faci analiză şi mai ridici vocea, dar până la urmă suntem împreună" a încheiat managerul tehnic al Viitorului. 
 
 

Afla mai multe despre: viitorulhermannstadtbotoşani 

viewscnt
Articole similare