Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, discurs emoţionant în legătură cu invadarea Ucrainei: ”Nu se satură, nu le ajunge? Sunt mic, ce am zis nu se ia în seamă”

VIDEO | Hagi, discurs emoţionant în legătură cu invadarea Ucrainei: ”Nu se satură, nu le ajunge? Sunt mic, ce am zis nu se ia în seamă”

Fotbal intern

Comentarii

În urma înfrângerii cu Universitatea Craiova, Gică Hagi a ţinut un discurs emoţionant în legătură cu războiul din Ucraina.

Au trecut 12 zile de când Vladimir Putin a dat ordinul ca armata sa să invadeze Ucraina, decizie care a întors cu susul în jos întreaga comunitate internaţională.

O bună parte din populaţia Ucrainei s-a îmbulzit spre graniţe pentru a fugi de atacurile ruşilor, în timp ce cei dornici şi capabili au rămas în urmă pentru a îşi proteja ţara.

Pe tot globul au fost momente de solidaritate faţă de ucraineni, însă ajutorul tangibil, cel puţin din punct de vedere militar, a eşuat să apară.

Întreaga lume vrea încetarea războiului, iar persoanele aflate în poziţii de putere, care au o sferă de influenţă semnificativă, fac apeluri pentru oprirea ostilităţilor.

Inclusiv Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, a ţinut un discurs emoţionant, în care a cerut raţiune şi omenie din partea cotropitorilor.

Hagi, discurs emoţionant în legătură cu invadarea Ucrainei

Acum cu toţii ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie linişte, pentru că nimeni din lume nu îşi doreşte acest lucru, pentru că pentru mine ar fi fundamental şi îmi doresc să se oprească cât mai repede, pentru că toata lumea pierde.

Toată lumea pierde şi zic si eu <<stop>>! Şi cât mai repede să facă să se înţeleagă între ei, că sunt multe interese şi mulţi bani la mijloc şi de aici vin toate probleme în societate în momentul de faţă.

De la interse mari şi bani foarte mulţi şi nu ne mai săturăm. Cei care s-au dus acolo ar trebui să-i oprească, nu noi, noi ceilalţi suntem mici, cei mari, care sunt mari şi care au putere şi informaţii şi ştiu ce să facă, să o facă cât mai repede.

Vrem pace şi linişte, sport, cultură, sănătate, viaţă frumoasă. Nu putem să trăim cu bombe şi cu ce vedem, asta nu poate să existe, nu îmi vine să cred, în fiecare zi nu îmi vine să cred, sunt şocat.

Opriţi-vă şi să ne bucurăm cu toţii de sănătate şi de linişte şi să fie pace pe Pământ, că aşa toată lumea o să piardă. Eu nu ştiu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război, ce gândesc ei.

Nu se satură cu ce au? Nu le ajunge? Cât vrei? Ce vrei? De ce intri la mine in casă, vrei şi casa mea, şi a lui ăla, şi a lu ăla, dar cât vreţi? Nu vă săturaţi câţi bani aveţi şi câţi bani aveţi?

Câtă putere aveţi... nu vă săturaţi? Şi mă gândesc la toată populatţa din Ucraina, la tot ce s-a întâmplat.

Cât trăim şi avem ochi, să fie bine, nu să stăm în... săracii de ei. Dar din păcate eu sunt mic, ce am zis eu nu cred că se ia în seamă”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare