Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, după primul eşec din play-off: "Pentru asta jucăm" Ce aşteaptă de la jucătorii convocaţi la echipele naţionale

VIDEO | Hagi, după primul eşec din play-off: "Pentru asta jucăm" Ce aşteaptă de la jucătorii convocaţi la echipele naţionale

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi consideră că şansa nu a fost de partea echipei sale în partida pierdută în faţa campioanei. Cu cinci zile în urmă, managerul Viitorului recunoscuse că a câştigat cu noroc în faţa celor de la FCSB.

Viitorul a pierdut al treilea meci consecutiv pe teren propriu în faţa vişiniilor din Gruia. De fiecare dată, CFRul s-a impus la limită.
 
"Meci deschis, oricine putea să câştige, am jucat cu o echipă care joacă doar la rezultat, speculează momentele bune, am avut şi noi momentele noastre, am avut ocazii, dar trebuia să fim mai lucizi. Începusem bine jocul, după aceea, uşor, uşor, ei s-au pierdut. Inexplicabil pentru mine, pentru că trebuie să asculţi, trebuie să joci tactica pe care ai pregătit-o. Din păcate, puţin am făcut, ştiam că trebuie să marcăm primii" a spus Hagi după ultimul fluier de la Ovidiu. 
 
 
Pe constănţeni îi aşteaptă acum două deplasări în Liga I: la Sfântu Gheorghe şi la Giurgiu. Între ele se mai intercalează una, cea din semifinalele Cupei, de la Craiova.
 
 
"E greu să obţinem locul trei, această înfrangere ne-a dus în jos, dar jucăm pentru noi onoarea noastră, pentru orgoliul nostru, să fim cât mai sus. Avem şi Cupa României, la Bucureşti ne-a mers bine, am avut şansă astăzi ne-a părăsit" a adăugat Regele. 
 
Şapte jucători are Viitorul la loturile naţionale. Doi la naţionala mare şi 5 la tineret. După mult timp, Hagi are motive să fie satisfăcut de selecţie. 
 
"E bine, suntem mulţumiţi. Nu noi facem convocările, nu pot decât să le urez baftă celor care au plecat la lot, să facă bine şi să se menţină acolo" este dorinţa managerului tehnic al fostei campioane. 

Afla mai multe despre: hagiviitorulcfr clujconvocări 

viewscnt
Articole similare