Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: "Nu mai vând jucători!" Anunţul făcut de "Rege" după înfrângerea cu FCSB

VIDEO | Hagi îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: "Nu mai vând jucători!" Anunţul făcut de "Rege" după înfrângerea cu FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a avut o răbufnire de orgoliu în cadrul conferinţei de presă, după înfrângerea clară suferită de Viitorul în faţa FCSB-ului, cu scorul de 2-0.

Antrenorul şi totodată finanţatorul grupării constănţene a anunţat că nu va mai vinde jucători în ţară, pentru a cuceri din nou titlul cu Viitorul. În caz contrar, fostul mare internaţional spune că va pleca în străinătate.

"Am văzut că trebuie să am răbdare. Dar această muncă, pe care am început-o de atâţia ani, costă. Sunt mulţi ani şi îmi doresc şi eu să am o echipă puternică, să mă bat la campionat, să ajung să... Nu mai pot să vin în faţa voastră şi să vă zic că vreau să rămân în Divizia A. Când noi am câştigat campionatul acum doi ani. Nu mai poţi.  Avem alte pretenţii.

Jucătorii probabil uşor uşor o să înţeleagă lucrul ăsta. Dacă nu o să îl înţeleagă, o să îl simtă.

O să încercăm să devenim mai buni. Dacă nu... o să vedeţi a doua variantă, că trebuie să ai alternative. Dar prima oară mă gândesc la prima, vreau să fac o echipă mai competitivă, mai bună, mai puternică, care să se bată pentru a câştiga campionate. Dacă vreţi să mă mai vedeţi aici. Dacă nu, o să plec. Trebuie să mă duc şi eu să mă bat la campionat, să fiu puternic, jucătorul să fie puternic în teren... nu să stea să simtă că vine mingea la el şi să zică, aoleu, vine bomba.

Răbdare, răbdare... voi vedea cât pot să am. Să lucrez cu tineri.... La un moment dat îmi doresc şi eu să am presiunea aceea de a câştiga campionatul.

Fotbalul e viaţa mea. Aici, acolo, dincolo... Mămica m-a făcut porumbel, eu sunt porumbel. Peste tot... De mic am plecat de acasă, astăzi am fost într-un loc, mâine în altul... Pe unde am fost , am lăsat câte ceva. Măcar bună ziua, am dat bună ziua şi ştiu să o dau. Şi alte lucruri, ca personalitatea, am lăsat-o peste tot. În rest, în continuare voi munci pentru fotbal. Aşa mă văd, nu mă văd făcând altceva. Că o fi aici, că o fi în altă parte, că o fi la Constanţa, la Bucureşti sau nu ştiu pe unde, vom vedea.

Dar cu siguranţă că îmi doresc altceva. Ori un club mai puternic al meu, care să mă motiveze şi să mă duc să fac performanţe şi în Europa, nu numai în ţară.

Am produs jucători foarte mulţi, dar nu mai pot să stau, şi cu asta închei, să mă bată jucătorii pe care i-am crescut eu. Numai. Vreau să fac eu echipă mare să mă bat eu. Dacă nu, plec. De ce să mă bată? Toată ziua mă bat. Numai. Nu o să mai accept să mai dau în altă parte jucători. Dacă dau în altă parte, atunci nu mai stau eu, pentru că iau bătăi.

Prima variantă e să fac o echipă bună aici. Nu o fac... Nu mai stau. O las în continuare, dar nu o să mai fiu eu, o să antreneze altcineva. Cred că ciclul meu mi l-am terminat aici. De acum încolo vreau să fac un ciclu, următorii zece ani, o echipă puternică. Dacă o să reuşesc, bine. Dacă nu, gând european.

Restul le-am făcut pe toate. Stau doar aşa, să produc nişte jucători tineri, să o iau în fiecare zi de la capăt... Câţi neuroni să am şi eu!? Am şi eu pretenţii", a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinţei de presă.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii 1. Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii. Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

Afla mai multe despre: hagifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare