Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi îl laudă pe Florin Tănase: ”E printre cei mai buni. Dar e ca Balint, prea bun la suflet”

VIDEO | Hagi îl laudă pe Florin Tănase: ”E printre cei mai buni. Dar e ca Balint, prea bun la suflet”

FCSB

Comentarii

În conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB - Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, antrenorul constănţenilor a vorbit la superlativ despre decarul roş-albaştrilor, Florin Tănase.

Fost jucător la Viitorul lui Hagi, Tănase a fost lăudat de actualul tehnician al echipei constănţene, adversara FCSB-ului, duminică: ”În ultimii 3 ani, eu zic că din atac din România e cel mai bun jucător. Luaţi cifrele şi o să vedeţi. Şi ca evoluţie, şi ca tot. Tănase e unul dintre cei mai buni jucători. Nu cel mai bun, dintre cei mai buni. E polivalent. Joacă optar, joacă oriunde în atac, indiferent de sistem. Cu randament foarte bun cu mingea şi fără minge. Cred că aleargă cel mai mult din prima ligă. Dar nu e băgat în seamă, nu ştiu de ce. Dar asta e, un băiat bun, i-am zis, mai trebuie să iasă şi el să se mai laude, un fel de Balint. Cum era Balint la noi pe vremurile noastre. E prea bun ca suflet şi atunci...Dar e modest, munceşte bine şi eu cred că a ajutat în multe momente Steaua la toate lucrurile bune care s-au întâmplat acolo. A fost pe teren întotdeauna şi a făcut lucruri bune. Are goluri multe marcate şi pase de gol multe” a spus Hagi.

Florin Tănase a jucat 21 de meciuri în acest sezon pentru FCSB. A marcat 7 goluri şi a dat 6 pase decisive în 1.461 de minute jucate.

Afla mai multe despre: gheorghe hagiflorin tănaseviitorul constanţafcsb 

viewscnt
Articole similare