Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, luat prin surprindere în direct la TV: ”Ce-a făcut? O să-l cert rău de tot. N-are voie deloc”

VIDEO | Hagi, luat prin surprindere în direct la TV: ”Ce-a făcut? O să-l cert rău de tot. N-are voie deloc”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a câştigat cu 2-0 meciul cu Gaz Metan Mediaş, dar au fost şi lucruri care l-au deranjat pe Gheorghe Hagi. Patronul şi antrenorul fostei campioane a României a fost luat prin surprindere în direct la interviurile de după partidă.

În momentul în care a fost schimbat de pe teren, Denis Drăguş a început să plângă pe banca de rezerve. Aflat în tenisunea meciului, Gheorghe Hagi n-a remarcat lacrimile atacantului său şi a fost luat pe nepregătite la finalul confruntării de la Ovidiu.

Cine a plâns? (n.r. i se transmite că Drăguş a plâns pe bancă) O să-l cert rău de tot. N-are voie, nu e bine pentru că el trebuie să fie puternic, trebuie să vadă întotdeauna în faţă. Dacă a făcut-o, nu-i bine, nu-mi place. El a jucat extraordinar, are un început de sezon fantastic. E prima oară când joacă vârf. Să fie fericit că a ajuns în faţa porţii. Trebuie să se gândească de ce nu a dat gol. Întotdeauna i-am spus să atace mingea, el a fost static”, a reacţionat Hagi, la Telekom Sport.

Drăguş a explicat motivul pentru care a plâns pe banca de rezerve. Nu l-a deranjat schimbarea, ci faptul că n-a reuşit să marcheze şi golul doi, care ar fi adus mult mai devreme liniştea în tabăra Viitorului.

"Mă bucur că am marcat din nou, îmi pare rău nu am reuşit să aduc liniştea echipei mai devreme, când am avut ocazia, dar mă bucur că spre final a ieşit bine şi am câştigat meciul. (...) Mi-a părut că nu am putut să înscriu şi a doua oară, să îmi ajut echipa să nu stea până în ultima clipă. Îmi pare rău că nu am putut să închid meciul. Nu se pune problema să mă supăr la schimbare. Îi mulţumesc (n.r. - lui Gică Hagi), îmi dă încredere, e alături de mine, mă ajută şi mă bucur că pot să-l răsplătesc prin reuşitele mele", a spus Denis Drăguş, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagidragusplansviitorul 

viewscnt
Articole similare