Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, mesaj direct pentru Becali la ultima apariţie: "Gigi, atenţie!" Regele a trecut peste scandalul din 2017

VIDEO | Hagi, mesaj direct pentru Becali la ultima apariţie: "Gigi, atenţie!" Regele a trecut peste scandalul din 2017

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi pare să fi revenit la sentimente mai bune faţă de finul său, Gigi Becali, după ce în urmă cu doi ani ruptura dintre cei doi părea iremediabilă, în urma tentativei FCSB de a obţine la TAS titlul câştigat pe teren de Viitorul.

Mult timp, Regele a refuzat să mai vorbească despre Becali şi echipa sa, însă la conferinţa de presă ce a urmat partidei cu Craiova, din semifinalele Cupei, Hagi i-a transmis un mesaj direct patronului FCSB şi l-a sfătuit pe acesta cum să gestioneze situaţia la echipă.

Hagi îi aminteşte lui Becali că a atins cele mai mari performanţe în perioada în care la FCSB exista un plafon salarial.

"Daniel Bârzu şi Gabriel Dănuleasa, ambii de 17 ani. Sunt convins că vor ajunge într-un an, un an şi ceva titulari la naţionala mare (n.r. jucătorii Viitorului de la tineret)! Dacă nu o iau razna... Că după aia dacă te duci şi le dai bani mulţi, se duc la Bucureşti şi le dai bani mulţi cum le-ai dat Gigi... Salarii mari, nu i-ai provocat, nu i-ai motivat. Oamenii mai dorm din când în când.

Eu le dau jumate jumate. Salariu fix plus bonusuri. Şi din bonusuri poţi să iei de două ori mai mult. Nu iei banii dinainte, după performanţă. De aceea merg lucrurile la mine.

Gigi, când ai făcut performanţe mari, aveau 10 mii salariu toţi. Atenţie! Le dădeai bani mulţi!",
a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagibecalimesaj 

viewscnt
Articole similare