Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi nu are nicio zi liniştită! Ieri a avut emoţii pentru Ianis şi naţionala de tineret, astăzi Viitorul are amical de gală în Grecia

VIDEO  | Hagi nu are nicio zi liniştită! Ieri a avut emoţii pentru Ianis şi naţionala de tineret, astăzi Viitorul are amical de gală în Grecia

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul începe în forţă seria amicalelor din această vară! Olympiacos va fi prima adversară a echipei lui Hagi. În această seară, de la ora 19:00, puştii de la Viitorul îşi vor măsura forţele cu cea mai titrată echipă a Greciei. Jucătorii lui Hagi au rămas impresionaţi de tot ce au găsit la baza de pregătire a lui Olympiacos.

Hagi nu-şi menajează deloc jucătorii: le-a ales un adversar mult mai experimentat, pentru primul amical al verii. 44 de campionate şi 27 de Cupe ale Greciei are Olympiacos în palmares. 

”Trebuie să gândim pozitiv, pentru că întâlnim o echipă mare din Grecia, de nivel european, pe care o urmăream la televizor pe vremea când eram copil, aşa că pentru mine este o realizare”, a declarat Eric înaintea amicalului din această seară. 

Şi restul colegilor săi aşteaptă cu nerăbdare duelul cu grecii. 

Avem deja o săptămână de pregătire, folosim acest meci pentru pregătirea meciurilor din Europa League. Acesta este gândul nostru, să accesăm grupele Europa League şi avem un prilej foarte bun pentru a ne măsura forţele cu una dintre cele mai titrate echipe din Grecia”, a spus şi Ionuţ Vînă. 

Jucătorii lui Hagi au fost impresionaţi nu numai de faima adversarei din această seară. Baza de pregătire a lui Olympiacos le-a depăşit cu mult aşteptările. 

”E foarte frumoasă şi cred că ar trebui luată ca exemplu de multe cluburi din România. Aici am avut tot ce ne-am dorit şi suntem fericiţi că facem acest drum, mai cunoaştem şi noi câte puţin din Grecia. Asta contează mai puţin, dar pe teren vom vedea dacă avem şi noi capacitatea de a juca cu o echipă mare şi să o învingem”, a declarat Eric. 

Viitorul va reveni în ţară joi şi va continua pregătirile la Poiana Braşov, unde va mai disputa cinci meciuri de verificare: două pe 24 iunie, cu Colţea Braşov şi cu Chndia Târgovişte, pe 27 cu Csikszereda Miercurea Ciuc, pe 28 cu FCSB, urmând ca ultimul amical să aibă loc pe 3 iulie, când Viitorul o va întâlni pe Cernomore Varna, în deplasare. 

Echipa lui Hagi va disputa primul meci oficial din noul sezon pe 6 iulie, când va juca Supercupa României, cu CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: viitorulamicalolympiacos 

viewscnt
Articole similare