Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi nu s-a mai abţinut şi a spus ce crede despre "subiectul" Cristina Neagu: "Îmi vine să râd, pe cuvânt!" Ce spune de salariul handbalistei

VIDEO | Hagi nu s-a mai abţinut şi a spus ce crede despre "subiectul" Cristina Neagu: "Îmi vine să râd, pe cuvânt!" Ce spune de salariul handbalistei

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a comentat situaţia negocierilor dintre CSM Bucureşti şi Cristina Neagu pentru prelungirea contractului.

Desemnată de trei ori de IHF cea mai bună handbalistă a lumii (2010, 2015 şi 2016), Neagu are în prezent un salariu de 22.000 de euro pe lună la CSM, însă conform anumitor surse aceasta şi-ar fi dorit o creştere a salariului la 30.000 de euro pe lună pentru a continua.

Hagi spune că nu înţelege reacţiile celor care consideră că Neagu câştigă prea mult, în condiţiile în care vorbim de probabil cea mai bună handbalistă a lumii.

"Am văzut că în România era certată Cristina Neagu pentru că are salariu de 200.000 euro... Îmi vine să râd. Îmi vine să râd, pe cuvânt! Numărul 1 în lume!? Ştiţi cât câştigă Messi? N-aţi făcut-o Messi?

Dar Cristina Neagu produce şi ea la fel ca Messi în lume. Spectacol, cea mai bună. Aşa trebuie să fie plătită, cel mai bine plătită sportivă din handbal din lume! Şi atunci e un lucru normal, logic pentru mine. Din păcate la noi nu se poate! Afară se poate, ei au înţeles, progresează, se duc, la noi e altfel"
, a declarat Gheorghe Hagi.

 

Afla mai multe despre: hagineagu 

viewscnt
Articole similare